Pjese kembimi per traktore

Miresevini ne faqen tone zyrtare! Me anen e kesaj faqeje synojme  te jemi prane jush ne cdo kohe.

Pjese kembimi per traktore

Me strategjite tona te biznesit bejme qe te jemi te paret ne vend per tregetimin e pjeseve te kembimit per traktore.

Pjese kembimi per traktore

Tregetojme pjese kembimi te reja dhe te perdorura. Pjeset e reja jane te markave me te mira ne treg. Pjeset e perdorura jane te pafundme tek ne, jane ato qe rralle gjenden ne Shqiperi.

Pjese kembimi per traktore

Sigurojme pjese kembimi per kombanja.

Pjese kembimi per traktore

Ne nje kohe kur te gjithe e ndjejne presionin e cmimeve, nje kreativitet i ri dhe njohje tregu jane te nevojshme per optimizimin e tregetimit te pjeseve te kembimit kudo. Te kesh pjeset e duhura te disponueshme ne cdo kohe […]

 

Pjese kembimi per traktore

Miresevini ne faqen tone zyrtare! Me anen e kesaj faqeje synojme  te jemi prane jush ne cdo kohe.

Freksione

main_image (2)delphi

valeo

luk

 

 

 

Jemi lider ne tregetimin e pjeseve te kembimit per traktore- sigurojme cilesine e artikujve, keshilla dhe cmime konkuruese ne treg.

Sigurojme nje game te plote te gjithe freksioneve qe keni nevoje me cmime mjaft konkuruese. Duke perfshire ketu markat:

  • Delfi
  • Valeo
  • Luk