Kushineta

Share Button

main_image

kushinetat

ina_fag

logo_4

logo_1

logo_2

 

Jemi lider në tregëtimin e pjesëve të këmbimit për traktorë- sigurojmë cilësinë e artikujve, këshilla dhe cmime konkuruese në treg.

Sigurojmë një gamë të plotë të gjitha kushinetave që keni nevojë me cmime mjaft konkuruese. Duke përfshirë këtu:

 • Kushineta konike
 • Kushineta makaronë
 • Kushineta me rula
 • Kushineta rregjispinë
 • Kushineta sferike

Nga gama e gjerë e produkteve që kemi, jemi në gjendje t’ iu ofrojmë markat e më poshtme:

 • FAG
 • INA
 • Koyo
 • NTN
 • SKF
 • Timken
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Kushineta”

 1. kushtrim says:

  kushineta -32926 2 copa ne qoftese keni urgjent

Bëj një kërkesë